Nyelang Heula Ku Dongeng Nguseup

Sabulang Bentor - 18 Oktober 2019

Aya hiji paribasa, cenah, dongeng tukang nguseup mah nepika iraha oge moal beakeun bahan carita ! Numatak.


Dongeng Santri Ngobor

Sabulang Bentor - 17 Oktober 2019

Wayahna nya, uing masih keneh hayang ngadongeng per-Santri-an,lain nanaon ieu mah, bakat ku hayang ngareuah-reuah.


Santri Borangan

Sabulang Bentor - 11 Oktober 2019

Masih keneh dina raraga ngareuah-reuah 'Hari Santri Nasional' uing medar carita pangalaman waktu uing keur masantren baheula.


1001 CARA TUKANG TIPU

Sabulang Bentor - 10 Oktober 2019

Sebel pisan mun unggal hape ngurululng disada ciri aya Es Em Es asup, unggal dibaca hayoh we nyebutkeun “ Nomor anda terpilih.


PANGALAMAN MIMITI MONDOK DI PASANTREN

Sabulang Bentor - 4 Oktober 2019

IEU mah dina raraga ngareuah-reuah Hari Santri Nasional dina bulan Oktober ayeuna, jadi uing ge, deuk ngadongeng pangalaman.


BARUDAK CIANJUR BAHEULA PASTI APAL...!!!

Sabulang Bentor - 3 Oktober 2019

KEUR jaman budak keneh, mun ngadarongeng su’al kiamat, ampir kabeh nyarita, "ke Kiamat mah taun 2000.


Hape Ayeuna Mah 'Sakti Mandraguna'

Sabulang Bentor - 27 September 2019

Teu kabayang timemehna, anu ngaran alat telekomunikasi rek ‘Sakti’ siga ayeuna! Tiheula mah apan anu ngaran alat telekomunikasi teh


Baheula Mah Ukur Perang Balon Atawa Liliwetan

Sabulang Bentor - 26 September 2019

kaulinan barudak bihari mah mani asa jararuh jeung kaulinan barudak ayeuna. Mun barudak ayeuna hayang futsal.


Sugan Teh Moal Siga Kieu

Sabulang Bentor - 20 September 2019

Baheula ukur aya dina pilem, aya dina komik atawa dina novel fiksi ilmiah, ayeuna mah geuning kaalaman pisan!.


Motor di Cianjur Napuk Siga Reumgit

Sabulang Bentor - 19 September 2019

Poe Kemis minggu kamari, indit ti imah kira-kira jam 10.00 isuk, maksud rek ngariung di Kantor PWI.