Ngaguar Kaayaan Cianjur Baheula

Sabulang Bentor - 6 Desember 2019

Tulisan uing ayeuna keur ngabageakeun hiji komunitas anyar di Cianjur anu disebut Yobek & Sideg Cianjur. Kusabab lolobana anu dicaritakeun s


Tong Make Cinta Bisi Upin

Sabulang Bentor - 5 Desember 2019

Aya salah sahiji sobat uing anu keur meujeuhna ‘ Kumincir deui ‘. Kamarina nyaritakeun geus boga ‘calon’ cenah, geulis jeung ngora keneh jab


Hayang Ka Yogyakarta Deui

Sabulang Bentor - 29 November 2019

Sababaraha kali, indung barudak nyarita hayang nyaba deui cenah ka kota Gudeg, lantaran kamari basa ka Yogya ngan ukur sapeuting, kitu ge b


Hayang Cianjur Anu Beresih

Sabulang Bentor - 28 November 2019

Ampir unggal poe, mun seug keur indit kamana bae, khususna mah di kota Cianjur, loba kacida tetempoan anu matak sareukseuk kana panon.


Jeddah-Dubai-Jakarta-Cianjur

Sabulang Bentor - 22 November 2019

Minggu kaliwat, uing nepungan dulur anu karek balik Umroh. Resep ngabandungan dongeng pangalaman manehna keur di Madinah jeung di Mekkah.


Saha Atuh Anu Pantes Mingpin Cianjur Taun 2020 Teh?

Sabulang Bentor - 21 November 2019

Serentak teh masih lila keneh, masih sabaraha bulan deui. Mun teu salah, dina jadwal mah, Pilkada serentak nyaeta milih Bupati/wakil bupat.


Ngeunaheun Mana Dawuan Atawa Sentral?

Sabulang Bentor - 15 November 2019

Hayang balakecrakan jeung dulur-dulur, hayang murak Liwet di tempat anu merenah, tapi ulah di jero imah, hayang diluar.


Puriding Puringkak

Sabulang Bentor - 14 November 2019

Pedah kamari keur meuweuh usum acara Halloween kamari tanggal 31 Oktober, jadi hayang nulis ngeunaan carita Jurig.


Wisata Kuliner

Sabulang Bentor - 8 November 2019

Kabiasaan uing, mun nyaba ka hiji kota, anu pangheulana ditanyakeun , geus pasti tempat kuliner anu jadi kojo.


NGINUM CAI ATAH TINA BUYUNG

Sabulang Bentor - 7 November 2019

KABIASAAN uing mun isuk-isuk nyaeta ngopi anu kentel jeung gorengan, aya Comhu, aya gorengan Tempe atawa bala-bala.